Hoewel ik eigenlijk geen fan ben van het Sinterklaasfeest, vind ik het wel heerlijk om de meisjes te verwennen met kleinigheidjes. Ze mogen dus ook geregeld hun schoentjes zetten hier. Om het een beetje betaalbaar te houden allemaal, ben ik op zoek gegaan naar goedkope cadeautjes.

Allereerst heb ik gezocht in mijn eigen kasten, dat blijkt echt een aanrader, want ik had dus nog het een en ander liggen van vorig jaar! Dat scheelde weer. Ook had ik bij de Primark vorige keer al wat cadeautjes gekocht. De rest van de schoencadeautjes voor de meisjes heb ik gekocht bij de Wibra en de Action.

Voor de oudste twee en voor de jongste twee geef ik in de schoen vaak hetzelfde. Ik zou het namelijk vervelend vinden als ze het cadeautje van een zus tóch leuker vinden en teleurgesteld zijn in wat ze zelf gekregen hebben. Of eigenlijk wat eerlijker, ik zou het vervelend vinden wanneer daar drama over ontstaat op de vroege morgen 😉 .

 

Voor de tweeling

Voor de tweeling had ik nog 2x 2 boekjes liggen. Twee van Liselotje (die zijn zo leueueuk, goede naam ook 😉 ) en twee boekjes met een cd’tje er in met kinderliedjes. De Liselotje boekjes komen van het Kruidvat, waar je trouwens ook heel goed budget cadeautjes kunt shoppen en de liedjes-boekjes zijn van de Action.

Verder kocht ik dit:

  1. waterverf voor 1 euro bij Wibra
  2. Klei voor 1,50 bij Action
  3. Kleurboekje voor 90 cent bij Action

 

Budget schoencadeautjes voor meisjes


 

Voor de oudste twee

1. Lily heeft het maar de hele tijd over een knutseltoren die ze gezien heeft bij Bart Smit. Daar hebben ze voor 10 euro zo’n torentje als op plaatje 1, maar dan gevuld met knutselspul. Die knutselspullen hebben we toch wel in huis, dus ik kocht voor haar dit kleine ladekastje voor €1,39 en dan ook één voor haar zus natuurlijk. Kunnen ze hem zelf wel vullen.

2. Een setje met potlood, liniaal en gummetje met dierenplaatjes erop voor 89 cent.

3. Kindersieraadjes voor minder dan 1 euro per verpakking.

Dit is allemaal van de Action.

Budget schoencadeautjes voor meisjes


Trolls

In de herfstvakantie waren de meiden naar de film Trolls met opa en oma en ze waren er helemaal wild van. Oma ook trouwens :) En omdat ik het nou wel eens helemaal gehad heb met Anna en Elsa eerlijk gezegd, ook een paar Trolls cadeautjes in de schoen!

1 (sjablonen) + 2 (prikpen) is gekocht bij Action, voor beide minder dan 1 euro.

3 (ketting met gum)+ 4 (BFF diary) is gekocht bij Wibra voor 1 euro 50 per stuk.

budget schoencadeautjes meisjes


Leuk geslaagd vind je niet? En echt voor weinig geld! 

Facebook Comments
Budget schoencadeautjes voor meisjes

6 thoughts on “Budget schoencadeautjes voor meisjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge