Ik heb schoenmaat 43. Groot hè?! Ik heb daar eigenlijk nooit een probleem van gemaakt, ik ben ook lang dus het valt niet echt op. Het vinden van leuke en betaalbare schoenen is echter wél al mijn hele leven een probleem. Maar ik weet nu bij welke winkel ik terecht kan!

Als jonge meid was het al lastig. Ik had toen maat 42 en die was al bijna nergens te krijgen. Soms wel hoor, maar dat waren dan vaak ‘de-oude-oma-schoentjes‘, maar die wilde ik natuurlijk helemaal niet! De schoenen die ik leuk vond en die mijn vriendinnen droegen, gingen vaak maar tot maat 41. Ik weet nog dat een verkoopster me vertelde dat ze dacht dat daar wel snel verandering in zou komen, de meiden werden steeds langer tenslotte tegenwoordig en ze kreeg geregeld de vraag naar grotere damesmaten. Oké, dacht ik toen, goed nieuws, dan doe ik tot die tijd gewoon alsof ik maat 41 heb. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden. Maar het duurde nog heel lang voordat er grotere damesschoenen op de reguliere markt kwamen.

Toen ik een beetje mijn verstand kreeg heb ik natuurlijk mijn grote voeten niet meer in te kleine schoenen gewurmd, het kon op een gegeven moment ook echt niet meer, mijn voeten deden zo’n zeer! Dus ik koos voor die oude-oma-schoentjes en deed dan maar gewoon alsof die heel hip waren. En ik droeg All Stars, die kunnen altijd vind ik. Toch wil je als dame *ahum* toch ook gewoon wel eens een hippe laars of een mooie pump dragen, maar daarvoor moest ik dan een fortuin uit gaan geven bij een speciaal zaak.

Door mijn zwangerschap van de tweeling zijn mijn voeten wéér groter geworden en ook maat 42 paste echt niet meer. Dat maakte de zoektocht naar schoenen nog een stapje uitdagender.

Maar gelukkig heb de XXL-collectie van Van Haren ontdekt! Elk seizoen hebben zij weer nieuwe modieuze schoenen in maat 43 en 44 in het assortiment. En gewoon voor een prijs die je van Van Haren gewend bent. Echt de uitkomst dus voor mij!

damesschoenen maat 43

Van de week zag ik deze schoenen in de winkel, maar helaas was maat 43 net uit verkocht. Ik heb ze toen toch in de winkel alvast betaald en de volgende dag werden ze kosteloos thuis bezorgd, super makkelijk!

Deze blogpost is overigens niet geschreven vanuit een samenwerking met Van Haren hoor, maar puur omdat ik andere vrouwen met grote voeten dit wil laten weten! Het is namelijk zo’n verademing om, na járen te kleine schoenen hebben aan gehad, nu leuke schoenen te dragen die je nog écht passen ook.

En ik had mazzel vorige week, want ik vond ook nog deze pump in maat 43 in bij de Primark.

damesschoenen maat 43

Zou die verandering waar die verkoopster het jaren geleden al over had er dan nu toch écht aan zitten te komen? Ik hoop het!

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Damesschoenen in maat 43
Getagd op:            

Een mening over “Damesschoenen in maat 43

  • december 22, 2016 op 8:58 am
    Permante link

    oh wat een leuke!! en ik hoop het dat het zich steeds meer gaat uitbreiden!! niet dat ik maat 43 heb maar maat 39 maar dochterlief van 13 zit soms als op 41!
    rachel onlangs geplaatst…Hele fijne dagen!!My Profile

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge