Ik vind het hartstikke leuk om zelf iets te maken voor mijn dochters; van rokjes tot sjaals, van een draagdoek tot versiering voor de slaapkamers. Maarrr…. omdat ik, zoals alle moeders, geen zeeën van tijd heb én niet zo erg veel geduld, hou ik uitsluitend van DIY -projectjes met het motto:

Snel, simpel en succes gegarandeerd!

DIY

De meeste projectjes die je op deze pagina vindt heb je veelal binnen één avondje al af, zodat jij en je dochter(s) er de volgende dag al plezier van kunnen hebben. Wie weet lukt het je zelfs tijdens een middagdutje van de kleintjes. En je hoeft echt niet heel handig of creatief te zijn, ik leg het zo duidelijk en simpel mogelijk uit, zonder specifieke termen te gebruiken, die ken ik tenslotte zelf ook niet… :-)

DIY

Weetje wat ik het leukste vind aan iets maken voor mijn meiden? Het is al gauw goed! En als je dochter straks trots in de rondte huppelt in een door mama gemaakt rokje bijvoorbeeld, dan maakt het echt niet uit als er ergens een stiksel niet helemaal perfect is hoor. Dus probeer het gewoon eens! Bovendien, je wordt er steeds handiger in!

Heb je iets gemaakt naar aanleiding van deze pagina? Dan zou ik het heel leuk vinden om jullie creaties hier terug te zien in de reacties!

Hierbij alle ‘DIY projectjes’ op een rijtje:

 

DIY

DIY

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge