Deze winactie is gesloten.

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje van FotoOpAluminium.nl met het bericht dat ik een foto bij hen mocht bestellen, omdat zij benieuwd waren naar wat ik van hun product zou vinden. Dat zijn leuke dingen natuurlijk!! Maar weet je wat nou nóg leuker is? Ik mag ook nog één van jullie blij maken met een foto op aluminium (onderaan dit bericht meer hierover)!


Ik wist al direct welke foto ik zou uitkiezen, namelijk deze:

Ik vind dit zo’n héérlijke foto, ze hebben zo’n plezier met elkaar daar! Een mooie om aan de muur te hebben dus! Al zou het alleen maar zijn om na een dag van zussengekibbel er aan herinnerd te worden, dat ze toch écht ontzettend veel van elkaar houden. 😉

Toen ik het voorstel kreeg wist ik eerlijk gezegd niet zo goed wat ik moest verwachten, of een foto op aluminium er heel anders uit zou zien dan een foto op (foto)papier of canvas bijvoorbeeld. Dan krijg je ook nog de keuze of je de foto op wit aluminium of geborsteld aluminium afgedrukt wil hebben, iets waarin ik het verschil ook moeilijk voor me kon zien. Een lastige keuze dus, vond ik. Ik koos voor de geborstelde variant, omdat die de grove aluminium structuur laat zien, zodat je echt die stoere look krijgt. Achteraf gezien een goede keuze!

Ik ben superblij met mijn foto op aluminium!

Het ziet er echt heel mooi uit, het heeft iets stoers  en bijzonders en staat prachtig bij mijn muur. Ik vind het fijn dat ik de foto niet meer hoef in te lijsten, zoals met een foto op papier. Bovendien is het een heel sterk product. Een foto die ik een aantal jaar geleden op canvas heb laten afdrukken is nu helemaal niet zo mooi meer, die is hier en daar beschadigd en ziet er een beetje stoffig uit, met aluminium zal dat niet gebeuren!

FotoOpAluminium.nl

FotoOpAluminium.nl is een zusje van FotoOpGlas.nl en onderdeel van Fotocadeau.nl. Het bestellen op FotoOpAluminium.nl is heel eenvoudig en binnen 3 dagen was mijn foto al in huis. Wat ik leuk vond om te zien is dat je ook een foto op aluminium kunt bestellen die geschikt is om buiten op te hangen. Leuk voor in de tuin!

Winactie

En ik mag dus ook één van jullie blij maken! Je kunt namelijk een foto op aluminium met een afmeting van 30cm x 40cm ter waarde van € 29,95 winnen! Hoe leuk is dat?!

Zo maak je kans:

 • Geef aan dat je mee wil doen (onderaan dit bericht óf op facebook)
 • Like de facebookpagina van Love4pink.

De winnaar wordt op maandag 20 maart bekend gemaakt. Succes!!

 

 

 

Facebook Comments
Foto op aluminium – Winactie!
Getagd op:                            

17 thoughts on “Foto op aluminium – Winactie!

 • maart 19, 2017 op 6:50 am
  Permante link

  Wat een leuke actie. Wij doen graag mee. Over twee maanden gaan we verhuizen. Een prachtige afdruk van onze drie kinderen zou de slaapkamer helemaal afmaken!

  Beantwoorden
 • maart 17, 2017 op 9:12 pm
  Permante link

  Mooie en leuke foto! Ik zou er ook graag eentje willen met mijn deugnieten erop. Nu nog een geschikte foto 😉 een hele uitdaging om ze samen mooi op de foto te krijgen. (dichte ogen, gekke bek etc.)

  Beantwoorden
 • maart 15, 2017 op 9:09 pm
  Permante link

  Wat een vrolijke foto, echt leuk.
  Mooi zo’n foto op aluminium.
  Ik doe graag mee, lijkt me leuk om een gezinsfoto hiervoor te gebruiken.

  Beantwoorden
 • maart 14, 2017 op 10:13 pm
  Permante link

  Wauw, ik snap dat je blij bent met het resultaat! Heel mooi geworden!
  Lijkt me erg gaaf om ook een aluminium foto van onze dochters te hebben. (Wij hebben niet alleen een plekje vrij, maar zelfs nog een hele muur leeg! 😉 )
  Is het ook mogelijk om een kansje te wagen zonder facebook?
  Groetjes Bodil

  Beantwoorden
 • maart 14, 2017 op 6:23 pm
  Permante link

  Ik doe heel graag mee om het lege plekje boven de zetel op te kunnen vullen! 😀

  Beantwoorden
 • maart 14, 2017 op 9:56 am
  Permante link

  Jaaaaa!! Ik doe heel graag mee. Een foto van ons nieuwe gezinnetjes straks zou superleuk zijn!

  Beantwoorden
 • maart 14, 2017 op 8:25 am
  Permante link

  Wat leuk!!!! Wij hebben een kleintje op komst en ik kan niet wachten tot ze gezellig met hun viertjes ook haha op de foto kunnen! Die dan afdrukken op aluminium zou echt zo gaaf zijn!!! Doe super graag mee want vind dit echt super leuk!!

  Beantwoorden
 • maart 14, 2017 op 8:08 am
  Permante link

  Superleuk zeg. Wij zijn onlangs verhuisd en ik heb in de woonkamer nog wel een kaal wit plekje waar ik heel graag een mooie foto van onze kinderen zou willen hangen! liefs melissa

  Beantwoorden
 • maart 14, 2017 op 7:52 am
  Permante link

  Wat een mooie foto zeg! Ik doe graag mee, onze dochter van 5 maanden hangt namelijk nog niet aan de muren 😉

  Beantwoorden
 • maart 10, 2017 op 9:12 am
  Permante link

  Wauwwwwwieee super leuk zeg
  Ons kleine meisje is nu 1,5 jaar oud en eindelijk (kan het wel van de daken schreeuwen) heb ik een foto waar ze op staat met haar zus waar ze beide de ogen open hebben heb Staan springen van geluk toen ik de foto zag ik was verliefd haha het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat zou het super vinden om Eindelijk een foto van mijn meiden in te mogen hangen

  Ik ga duimen
  Groetjes suzan

  Beantwoorden
 • maart 10, 2017 op 6:16 am
  Permante link

  Helemaal superleuk dat je dit organiseert voor de lezers van je blog, echt heeeeeeeel erg mooi..
  wij zijn druk aan het verbouwen, en over 2 weekjes hopen we alles klaar te hebben en ons huisje weer aan te mogen kleden! Zal super zijn om te mogen winnen, alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetje Ilsiee

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge