Een aantal weken geleden kreeg ik een mail met de vraag of ik een fotoboek van de Fotofabriek.nl wilde uitproberen! Enkele maanden terug zijn zij door AVROTROS Radar uitgeroepen tot de beste fotoboekenleverancier, dus dat leek mij wel wat! Bovendien leek het mij gelijk een mooie gelegenheid om mijn achterstand een beetje weg te werken…

Fotoboeken-achterstand

Want van Lily en Roosje heb ik allebei een mooi babyfotoboek. Ik heb daar erg mijn best opgedaan en het heeft me ook flink wat tijd gekost eerlijk gezegd. Maar toen kwam de tweeling. En toen had ik geen tijd meer. Nérgens meer voor eigenlijk, laat staan voor het maken van een fotoboek! Dat wilde ik dus nu graag gaan maken.

Chaos

Tot mijn spijt bleken de foto’s van het eerste jaar met de tweeling erg slecht opgeslagen… De fotomap bleek een complete chaos. Ook door het gebrek aan tijd natuurlijk, maar het feit dat we de afgelopen 3 jaar 2 laptops en een stuk of 5 mobiele telefoons hebben versleten, maakte de zoektocht naar de leuke foto’s niet makkelijker. En alles stond ook door elkaar! Een drama. Dat moet ik dus écht allemaal nog een keertje uitgaan zoeken. Maar dat gaat me zoveel tijd kosten, dat ben ik van plan te gaan doen wanneer de tweeling naar school gaat. Over 1,5 jaar :)

Instagram-foto’s

Ik besloot een fotoboek te gaan maken met mijn instagram foto’s. Daar verzamel ik onze foto’s die ik het állerleukst vind en het leek me leuk om die foto’s in een fotoboek te hebben, zodat ik daar later met mijn meiden op de bank nog eens door heen kan bladeren.

Het fotoboek

Hoewel ik best wel opkeek tegen het maken van het fotoboek, de laatste keren had het me namelijk zo ontzettend veel tijd gekost, kwam ik er achter dat het heel erg makkelijk is om een fotoboek te maken bij Fotofabriek.nl. Je selecteert gewoon de foto’s die je wil, zet ze in een sjabloon en het ziet er gelijk heel goed uit! Ik selecteerde nog een mooi achtergrondkleurtje (roze natuurlijk), voegde hier en daar wat tekst toe en binnen een klein uurtje had ik een fotoboek gemaakt die helemaal naar mijn wens was!

Hierbij wat foto’s van het resultaat:

wp-image-758745140jpg.jpg

fotofabriek.nl

fotofabriek.nl

fotoboek
Jammer dat ik niet eerder wist dat het zo makkelijk was om een fotoboek te maken, dan had ik nu die achterstand niet gehad. Wanneer je gewoon geregeld even wat tijd vrijmaakt om je leukste foto’s te selecteren en op te slaan, dan maak je in een handomdraai een mooi fotoboek en heb je een prachtige tastbare herinnering voor later. Tja, ‘gewoon even tijd vrijmaken‘ is waarschijnlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar wanneer het je lukt, zal het je uiteindelijk echt tijd besparen.

Ik zou zeggen neem vooral eens een kijkje op Fotofabriek.nl en bekijk de mogelijkheden zelf! Ik ben in ieder geval heel tevreden met het mooie fotoboek en kan je zeker aanraden om bij hen te bestellen!

Facebook Comments
Een mooi fotoboek van de Fotofabriek.nl
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge