Niet lang geleden kreeg ik een mail van Names4ever waarin stond dat ik een sieraad van hun site mocht uitkiezen. Leuk, leuk, leuk!!! Ik ben gelijk gaat kijken op de website en zag súper veel moois. Dat werd nog lastig kiezen…

names4ever-vriendschapsringen-en-naamsieraden-300x300

Voor ieder wat wils…

Names4ever heeft namelijk een heel uitgebreid assortiment; infinity sieraden, gegraveerde bedeltjes, naamkettingen, letterkettingen, fotosieraden, vriendschapskettingen, vingerafdruksieraden (die vind ik ook zó gaaf!), specifieke mamasieraden en nog veel meer. De één nog mooier dan de ander. Neem vooral zelf eens een kijkje: www.names4ever.nl

fotosieraad

Fotosieraad

Mijn oog viel op de fotosieraden. Names4ever schijnt de eerste partij in Nederland te zijn die zo’n goede kwaliteit fotogravure aanbiedt. Ze zorgen er, door middel van een speciale techniek, voor dat de foto altijd en vanuit iedere hoek goed zichtbaar is. Ik vond die fotosieraden prachtig en het bracht me op een idee…

Een bijzonder cadeau

Terwijl ik de fotosieraden bekeek, bedacht ik me dat ik het liefst zo’n sieraad cadeau zou doen aan iemand voor wie het in mijn ogen nog meer betekenis zou hebben. Namelijk aan een hele lieve moeder van school die ik dit jaar heb leren kennen. We hebben veel met elkaar gemeen en kunnen heerlijk babbelen. Bovendien heeft ze, net als ik, 4 kinderen. Dat schept een band natuurlijk! Maar eigenlijk is zij moeder van 5 kindjes. Haar dochtertje Asiya is helaas met 7 maanden overleden. Toen ik Names4ever vroeg of ik deze lieve moeder misschien een fotosieraad van haar dochtertje cadeau zou mogen doen, gingen zij gelijk akkoord!

Het uitzoeken van een foto bleek nog lastig. Dus kreeg ik er 4 toegestuurd en kwam de keuze bij mij te liggen..

Het resultaat

Wanneer ze zelf over haar overleden dochtertje praat doet ze dat altijd op zo’n positieve manier en ik vind dat zo knap! Ondanks dat ze de 7 maanden van haar leventje voornamelijk in het ziekenhuis hebben doorgebracht en dat heus geen makkelijk tijd is geweest, hoor ik uit verhalen over die tijd vooral wat een geluk en liefde het kleine meisje aan hun leven heeft toegevoegd. Hoewel ik alle 4 de foto’s prachtig vond heb daarom deze foto uitgekozen, omdat ik haar daar zo strálend op vind staan.

20170411_133726-2

Mooi hè?!

Review

Dan zijn we aangekomen bij het review gedeelte. Je hebt het waarschijnlijk al door, maar ik ben dus erg tevreden over Names4ever. Ik heb de voordelen van Names4ever even voor je op een rijtje gezet:

  • gigantisch groot aanbod
  • duidelijke website
  • duidelijke communicatie (per mail)
  • snelle levering (drie dagen!)
  • prachtig resultaat
  • mooie verpakking

20170411_133141-2

Moederdag komt er aan dames, misschien een goede reden om wat uit te gaan zoeken… 😉


Names4ever, nogmaals hartelijk bedankt! Ik vond het heel fijn dat ik iemand zo’n bijzonder en mooi cadeau heb mogen geven ♥

 

 

 

 

Facebook Comments
Fotosieraad van Names4ever

3 thoughts on “Fotosieraad van Names4ever

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge