Voor degene die vaker mijn blogs lezen mogen het duidelijk zijn; ik vind het heerlijk om een groot gezin te hebben en geniet enorm van onze meiden, maar om nou te zeggen dat het me gemakkelijk afgaat… Nee hoor!

Maar ik ben er achter gekomen dat er ook moeders zijn die hun hand er niet voor omdraaien. Die vier kindjes groot brengen met twee vingers in hun neus. En zijn dat nou moeders met een enorm moederlijk talent, of hebben zij bepaalde skills die wij ons allemaal eigen zouden kunnen maken? Ik besloot dus eens wat moeders van grote gezinnen te interviewen! Gaat het hen inderdaad zo makkelijk af, wat is hun geheim en vooral: ‘Wat kan ik van hen leren?’ 

Verder vind ik het ook gewoon prachtig om een kijkje in een groot gezin te nemen! Ik kijk heel graag naar programma’s als Sixteen and counting, Kate plus 8 en Een huis vol. Super leuk dus om hier de verhalen van de moeders te lezen. Vind ik :) Lees je mee?

Zou je het leuk vinden om mee te doen aan deze rubriek? Neem dan contact met me op!


GROOT GEZIN van Judith

GROOT GEZIN: José heeft 6 kinderen

GROOT GEZIN: Lorena heeft 2 jongens en 2 meiden

GROOT GEZIN van Cristel

GROOT GEZIN van Mia – moeder van 6 kinderen

 

Facebook Comments

2 thoughts on “Grote gezinnen

  • juni 17, 2017 op 8:00 am
    Permante link

    Hé wat leuk deze verhalen van grote gezinnen!

    Wij zijn ook een groot gezin (5 kinderen) en ik kwam hier terecht omdat ik eigenlijk op zoek ben naar een forum/online community voor grote gezinnen waar je tips en ervaringen kunt uitwisselen.
    Helaas kwam ik slechts één dergelijke pagina tegen en deze was nogal onoverzichtelijk en amateuristisch en stond vol met reclame, niet echt waar ik naar op zoek ben dus.
    Weten jullie toevallig of er een leuk forum ofzo. is voor ouders in een groot gezin?

    Beantwoorden
    • juni 17, 2017 op 10:11 am
      Permante link

      Hi Gadisha! Bedankt voor je reactie! Ben je toevallig al lid van de fbgroep ‘Grote gezinnen’? Daar komen nog wel eens tips voorbij waar ik wat aan heb! Mail me even als je jouw verhaal ook in deze rubriek terug zou willen zien, lijkt me leuk! Groetjes Liselotte

      Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge