Aan mij natuurlijk iedere morgen de schone taak om de haartjes van de vier dametjes te kammen en te voorzien van een beetje een leuk kapseltje. Een drama altijd toch, die haren kammen? Nou, bij ons dus niet (meer)!

De enige discussie die er hier nog rond het haren kammen ontstaat is dat er één van de meiden altijd ‘gewoon een staart!‘ wil en ik haar en haar haar veel te mooi vind voor die saaie ‘gewoon een staart!‘. Maar een reactie van huilen, mokken, mopperen, of erger krijg ik niet, wanneer ik onze haarborstel te voorschijn haal. Niet meer in ieder geval.

Wondermiddel

Na al allerlei andere middeltjes en speciale haarborstels uitgeprobeerd te hebben, heb ik namelijk een wondermiddel ontdekt! Niets gesponsords aan hoor, maar hier moet gewoon iedere meidenmoeder van op de hoogte zijn. Het gaat je leven zo veel makkelijker maken. In ieder geval dat van je dochter veel minder pijnlijk. Ik wilde dat mijn moeder dit vroeger had geweten.

Het geheime wondermiddel is deze antiklitpray:

Je koopt er 3 voor 10 euro bij de Op=Op Shop.

Gliss Kur total repair

Het gebruik is simpel, je sprayt het gewoon een beetje in het (natte of droge) haar, waarna het haar heel erg makkelijk doorkambaar is. Kammen zonder huilen dus! Het ruikt ook nog eens heel lekker en maakt het haar niet vet.

Ook voor Barbie!

Deze spray werkt ook geweldig in de stugge haren van Barbie en de manen en staarten van onze My Little Pony’s zijn ook weer als nieuw!

Waarschuwing

Er kleeft ook een nadeel aan deze geweldige spray. Let even goed op dat je echt alleen op de haren sprayt. Het maakt namelijk niet alleen de haren heel glad. Ook de vloer. Ja, ik spreek uit ervaring. Levensgevaarlijk. Wees gewaarschuwd 😉

Maar laat je dat er niet van weerhouden deze spray de gaan halen. Kammen zonder huilen, dat willen we toch allemaal?!

Hebben jullie ervaring met deze spray? Of gebruiken jullie iets anders voor jullie dochters?

Facebook Comments
Haren kammen zonder huilen

7 thoughts on “Haren kammen zonder huilen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge