Gisteren liet ik mijn aankopen voor de tweeling zien, maar dit wil ik ook nog even met jullie delen: het paillettenshirt!

Mijn meiden zijn blíj met deze shirtjes! Na een vrij ingetogen Sinterklaas zijn ze gruwelijk verwend met kerst, dus het was niet mijn plan om nu direct wat voor ze te kopen. Maar bij het zien van deze shirtjes werden ze zo enthousiast! Het is blijkbaar helemaal hip op de basisschool, in groep 3 in ieder geval en in groep 6 zijn ze er ook nog fan van hoorde ik. (De juf wat minder, want de kinderen met paillettenshirts wrijven onophoudelijk over hun buik 😉 ) Ik snapte het enthousiasme helemaal, vind het een hele grappige uitvinding, en dus heb ik voor de twee oudste nu toch zo’n paillettenshirtje gekocht.

Een paillettenshirt? Wat is dat eigenlijk?

Nou heel simpel, een shirt met pailletten er op (duhh 😉 ). Het bijzondere aan het shirt is dat wanneer de pailletten allemaal naar beneden liggen, je een afbeelding ziet en wanneer je de pailletten vervolgens naar boven wrijft, er een andere afbeelding verschijnt. Cool hè?!

Emoji

paillettenshirt emoji

Disney

paillettenshirt disney

Waar koop je zo’n paillettenshirt?

Ik ben deze shirts tegen gekomen bij de C&A. Ze waren er ook in verschillende kleuren en plaatjes, maar deze vonden mijn meiden het leukst! Het emoji-shirt kost 12,90 euro en het disney-shirt kost 8,90 euro.

Dus wanneer je nog moet shoppen voor je dochters en je ze heel erg blij wil maken, met deze shirts gaat dat wel lukken, verwacht ik! Kende je deze shirts al en zijn ze bij jouw kinderen in de klas ook al zo’n rage?

 

  

Facebook Comments
Het paillettenshirt: helemaal hip op de basisschool!
Getagd op:                        

2 thoughts on “Het paillettenshirt: helemaal hip op de basisschool!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge