Ik ga weer bloggen! Ik werd gemist hoorde ik 😊. Bovendien zei mijn zusje dat ik nou écht weer eens moest beginnen, dus dat doe ik dan braaf.

Tja, en aangezien ik natuurlijk nog altijd die 4 kiddies heb, vorige week begonnen ben met nieuw werk én we vandaag de sleutel gekregen hebben van ons nieuwe huis waarin we álles nog moeten verbouwen en waar we eind volgende maand al in moeten, dacht ik: “Ik moet me nou niet gaan vervelen!” Tijd dus om het bloggen weer eens op te pakken.

En ik maak ook gewoon zo veel gekke dingen mee… Dingen die eigenlijk misschien wel om te janken zijn, tenzij je er een sterk verhaal over schrijft. Dan wordt het in ene allemaal best grappig. Denk aan dingen als tomatensoep en vier kotsende kinderen op de dag voor dat je huis wordt bezichtigd voor de verkoop. Om maar wat te noemen.

Na een jaar lang niet geblogd te hebben ben ik dus van plan gewoon de draad weer op te pakken. Niet op zo’n manier dat ik 3x per week iets post, omdat dat blijkbaar schijnt te moeten, maar gewoon voor de leuk; een verhaaltje wanneer ik wat te zeggen heb (denk te hebben 😉 ). Tips doe ik ook niet meer hoor. Als ik ergens achter ben gekomen, na bijna 8 jaar moederschap, is het dat ik niet de aangewezen persoon ben om tips te geven. Misschien af een toe een tip van hoe het niet moet ofzo.

Wat ik het afgelopen jaar gedaan heb? Nou gewoon, achter m’n kinderen aangehold. En me een beetje opgewonden over luizenmoedertaferelen in het echte leven. En we kregen te horen dat m’n vader uitgezaaide longkanker had. Wat twee dagen later toch NIET zo bleek te zijn! En de tweeling speelt in Nieuwe Buren 3 (lekkere overgang he, kon op de een of andere manier geen mooi bruggetje verzinnen). En we gaan dus verhuizen. En de kinderen zitten al op een nieuwe school. Een Jenaplan school, die zij zelf een ‘hyenaplan-school’ noemen. Wat een geniale kinderen toch.

Nou ja, je merkt het al, genoeg om over te vertellen! Ik verheug me er op om weer wat leuke, gekke, bijzondere of doodgewone verhaaltjes uit ons dagelijks leven met jullie te delen.

Tot gauw!

Liselotte

Facebook Comments
Hi!

6 thoughts on “Hi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge