Tekeningen, werkjes, knutsels en frutsels, hartstikke leuk natuurlijk, maar waar láát je die kinderwerkjes allemaal?

Voorheen plakte ik de kunstwerken gewoon overal door het huis. Op de koelkast, op de deuren, op het prikbord op de wc en, tot grote ergernis van mijn man, op de ‘design’ radiatoren. Ik vond het wel gezellig staan, maar …….. toch ook wel een beetje rommelig. En nu ze inmiddels álle víer kleuren en knutselen, moesten we wel een oplossing bedenken.

En dit is het geworden:

schoolwerkjes

 

Nu heeft elk kind haar eigen magneetbord boven de eettafel. De magneetborden vond ik bij de Xenos voor de laagste prijs, deze waren € 7,95 per stuk.  Zo worden de mooiste werkjes tentoongesteld in de keuken, daar vallen ze goed op en de meiden kunnen hun werkjes bewonderen tijdens het eten.

Wanneer het bord vol is halen we er samen een paar werkjes van af, om plaats te maken voor de nieuwe. De oude worden opgeruimd in grote mappen van de Action en sommige belanden ’s avonds stiekem in de papierbak. Tja je kan niet alles bewaren toch..

Ik vind het wel een fijne oplossing zo, dus ik dacht ik deel het even. Ons huis is er in ieder geval (een beetje) minder rommelig door.

En waar laten jullie al die prachtige kinderwerkjes?

Facebook Comments
Waar laat je al die kinderwerkjes?
Getagd op:        

2 thoughts on “Waar laat je al die kinderwerkjes?

 • september 7, 2016 op 4:09 pm
  Permante link

  Goed idee:)
  Wij hebben ze aan de onderkant van de trap. Wij vervangen ze regelmatig, bewaren alles in een houten kistje. Maar niet alle werkjes kunnen erin en dat gaat mij aan het hart:(
  Hier gaat ook wel eens wat weg en dan voel ik mij heel schuldig: ( zij hebben er immers hun best op gedaan…

  Beantwoorden
  • september 7, 2016 op 4:21 pm
   Permante link

   O ja ook een goed idee onder de trap! Ah die meiden van mij maken gelukkig ook een hoop waar ze stiekem helemaal niet hun best op hebben gedaan maakt het wat makkelijker in de selectie

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge