Zoals in eerdere reviews hier al te lezen was, heb ik met veel plezier de Tastea 30 dagen detox en de Tastea Energy Boost uitgeprobeerd. Inmiddels heeft Tastea ook een aantal ice tea-blends op de markt en daar was ik natuurlijk ook wel erg benieuwd naar. Ik testte de blend met de naam ‘Tutti Frutti‘ en mijn bevindingen deel ik hier vandaag weer met jullie. Ook is er een unieke kortingscode voor de love4pink-lezers en lezeressen, waarmee je met korting zelf kennis kunt maken met de blends van Tastea (kijk hiervoor onder aan deze blog).

Tastea Ice Tea

Deze maand is het assortiment van Tastea uitgebreid, er zijn namelijk drie ijstheeën bijgekomen. Je kunt kiezen uit de volgende smaken: Tutti Frutti, Green Dream en Sunset. De Tutti Frutti blend kan de aanmaak van collageen bevorderen en geeft je lichaam een vitamineboost dankzij antioxidanten. De Green Dream kan de stofwisseling versnellen, helpen meer energie te verbranden, kan stress verminderen en de nachtrust bevorderen. De blend Sunset zit vol met superfruit, waaronder de Gojibes. Het heeft een licht detox effect en kan zelfs leiden tot gewichtsverlies!

Tutti Frutti

De reden dat ik voor de Tutti Frutti blend heb gekozen is dat ik de thee ook graag wilde laten drinken door mijn kinderen. De Tastea theeën zijn gezond, het is weer eens wat anders dan water of limo en de naam Tutti Frutti doet een lekker fruitige smaak vermoeden. Ook stond er op de site van Tastea dat deze blend een zachte, milde smaak heeft, waardoor ik verwachtte dat het wel bij de meiden in de smaak zou vallen.

De ingredienten

De Tutti Frutti thee bevat de volgende ingredienten: appel, druif, meloen, gember, sinaasappelschilletjes, natuurlijke smaakstoffen, verbena blaadjes, gele goudsbloem blaadjes, kardemom en bamboe blaadjes.

Tastea ice tea

 Mijn ervaring
Wanneer je het blik opent valt als eerste de heerlijke geur op. Alle Tastea theeën die ik geprobeerd heb hadden een hele lekkere en bijzondere geur, maar de Tutti Frutti spant toch wel de kroon. Je proeft het bijna door alleen te ruiken zeg maar. Je moet de ijsthee maken met heet water en dan af laten koelen. Een kleine moeite natuurlijk, maar het kost toch even wat tijd. Ik maak meestal een grote karaf en bewaar dat in de koelkast.
De smaak is inderdaad mild en heeft totaal geen bittere nasmaak. En nu willen jullie natuurlijk weten of mijn kinderen het dronken? Nou, de stand is twee om twee. De twee oudste waren er niet zo wild van, ze hebben hun beker wel leeg gedronken, maar vroegen nou niet direct om meer. De twee kleintjes daarentegen vonden het echt super lekker en drinken het ook geregeld, ze vragen er echt om. En ik vind het ook super lekker, zo komt de stand toch nog op drie – twee 😉 . De thee is fris, fruitig en het voelt gewoon heel gezond om te drinken! Wederom een aanrader dus :)
Kortingscode
Nieuwsgierig geworden naar de Tastea Tutti Frutti ice thee? Of misschien naar één van de andere blends? Gebruik dan bij het bestellen de volgende kortingscode en profiteer van 10% korting op je bestelling!
kortingscode: love4pink10
Deze code is geldig tot 20 mei m.u.v. de package deals
Enjoy! X

Deze blog is tot stand gekomen door een samenwerking.

Facebook Comments
Review Tastea ICE TEA Tutti Frutti – met kortingscode!
Getagd op:                        

Een mening over “Review Tastea ICE TEA Tutti Frutti – met kortingscode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge