shoplog primark

Ik was van de week weer eens in de Primark en aangezien veel mensen mijn vorige aankopen bekeken hadden, dacht ik er ook dit keer weer een shoplogje van te maken.

Het is toch altijd maar weer de vraag waarmee je thuis komt als je naar de Primark gaat, tenminste dat vind ik. Ga je voor broeken voor de één, slaag je juist voor jurkjes voor de ander. Het is maar net waar je tegen aanloopt. En natuurlijk van hoe druk het is (én vooral hoe lang je die drukte trekt) én van hoe lang de kinderen je het winkelen gunnen. Nou, de tweeling heeft zich, in tegenstelling tot laatst in de supermarkt, voorbeeldig gedragen! Dat mag ook wel eens gezegd worden :) Nu had ik dit keer mijn zus mee, waar ze helemaal gek op zijn, dus dat scheelde een hoop. Na het winkelen werden ze dan ook door hun suikertante beloond voor hun geduld met een Berlinerbol 😀 (wat een troep geeft dat whahaha)

img_20160908_161304

 

Dit hebben we allemaal gescored:

primark badmuts

Badmutsen!

Ja, ik werd verleid door een kassakoopje. Ik dacht dat dat enorm handig zou zijn voor de oudste twee voor onder de douche. We zullen zien, ze vallen wel bij hen in de smaak in ieder geval.

 

 


 

speldjes en elastiekjes primark

 

 

 

Haarspul!

We raken dagelijks zo veel haarspul kwijt dat we er hier nooit genoeg van kunnen hebben.

 

 

 


gympen primark

Gympies!

Voor de kleintjes. Zij vinden op het moment niets lekker zitten (zijn van het soort dat het liefst zonder schoenen én broek door het leven gaat), maar deze gympjes vinden ze wel oké (schoppen ze niet binnen 2 seconde uit :) ). Het vorige paar werd te klein, dus meteen maar even nieuwe voor ze meegenomen.

 


 

schoenen maat 30 primark

 

 

 

 

Deze prinsessenschoentjes zijn voor Roosje. Het leek me dat ze ze prachtig zou vinden en fijn dat ze ze zelf makkelijk aan zou kunnen trekken (voor op gym-dagen bijvoorbeeld). Ze vond ze ook wel heel mooi, maar helaas zijn ze nog te groot. Over een tijdje dan maar, met een maillot.

 

 

 


 

jurken maat 140 primark

Deze jurken zijn voor Lily. Stoere jurken voor een stoere meid.

Ze was er blij mee!

 

 


 

Goed geslaagd wel hè?

Ik heb het geluk met vier dochters gewoon veel kleding door te kunnen schuiven en dat ik ook veel kleding krijg van anderen. Toch moet ik nog flink shoppen voor de dames voor wanneer het kouder weer wordt hoor (wat vervelend nou 😉 )

Waar ben jij onlangs goed geslaagd voor meisjeskleding? Dan kan ik daar ook eens kijken!

 

 

Facebook Comments
Shoplog primark #2
Getagd op:        

2 thoughts on “Shoplog primark #2

 • Pingback: Shoplog Primark #3 - LOVE4PINK

 • september 15, 2016 op 2:44 pm
  Permante link

  hoi, kleine maatjes vind ik ook nog wel leuk bij Takko. Ook niet zo duur en prima kwaliteit.
  Voor tieners vind ik het overal lastiger worden.
  vooral die ruitjes jurk vind ik super leuk!
  Als straks de kinderbijslag er weer is ga ik ook weer lekker kijken bij Primark.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge