“Was je nou alweer naar de Primark?” Ahum, ja dus.  De meisjes hadden schoentjes nodig. Én ik vond nog wat meer.. Ik kocht iets waarvan ik zei dat ik het nóóit zou kopen, vond de perfecte jas (voor mezelf!) en kocht jongensschoenen voor de meisjes!


 

 

Primark oktober 2016 kidsDeze zou ik dus nóóóóit kopen voor mijn meiden. Maar toen voelde ik hoe zacht de binnenkant was! En toen ik bedacht dat ze ze heel eenvoudig zelf aan zouden kunnen trekken, ging ik overstag.

Ze vallen natuurlijk ontzettend in de smaak bij de kleintjes zelf en ik vind het stiekem ook nog eens heel schattig staan!


primark oktober 2016 kidsDeze kocht ik voor Lily, ook lekker makkelijk aan te trekken ook en goed te combineren. Zelf is ze helemaal wild van de ‘hakken’.

 

 

 


 

 

 

primark oktober 2016 kids

Ongeveer 688 paar sokken.

Omdat ik nog een hele bak enkele sokken heb staan en geen zin om ze uit te zoeken…

Wat een verspilling he? Maar ik doe wel aan recykleren 😉

 


 

primark oktober 2016 kids

 

 

Dit was het kassakoopje waar ik me dit keer, uit pure nostalgie, toe liet verleiden.

Papillotten!

Had jij ze ook vroeger?

 


 

primark oktober 2016 kids

 

Dit is nou dé jas die mijn Jasdag nog mooier maakte!

Ik ben er echt enorm fan van; lekker oversized, ik hou sowieso van zwart-wit, lekker lang, past bij alles, helemaal goed!

Waarschijnlijk denk je nu, een ‘aan’-foto zou leuker zijn. Dat ben ik met je eens, heb ik geprobeerd, maar pfff het is gewoonweg niet gelukt om een foto te maken waar ik een beetje appetijtelijk op uitzag.. Dit lag overigens níet aan de jas, die stond er wel goed op.

 

 


primark oktober 2016 kids

 

Deze schoentjes kocht ik voor de tweeling. Het zijn eigenlijk dus jongensschoentjes, maar ik vond ze zo cute!

 

 

primark 2016 oktober

De aan-foto, die van hen lukte wel 😉

Wat vind jij, ze kunnen toch prima voor meiden??

 

 

 

 

 

 


 

shoplog #2

shoplog #1

 

 

 

 

Facebook Comments
Shoplog Primark oktober 

2 thoughts on “Shoplog Primark oktober 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge