Van de week waren de oudste twee op school en de kleinste twee lekker in bed. Mijn vader kwam even oppassen en mijn moeder en ik raceten naar de Primark. Eigenlijk om iets terug te brengen voor mijn zusje… maar ja, je weet hoe dat gaat 😉

Ik show graag weer even snel mijn aankopen!


 

De meiden zijn hartstikke fan van hun paillettenshirtjes. Deze leukerds kon ik dus niet laten hangen:

1484393330173 1484393388562 1484393437324

Ik nam ook en paar ‘cami-dresses’ mee (hier links onder op de foto). Ik draag die echt níet als dress hoor (omg stel je voor..), maar als hemdje onder van alles. Ze zijn zo lekker lang! Ook voor mijn man heb ik dit keer wat gekocht, namelijk twee sportshirtjes:

 

Afgeprijsde laarzen voor Lily, omdat haar zwarte schoentjes te klein werden:

Een luchtje voor 2,50 euro, ‘Beautiful’. Het is altijd maar de vraag met van die neppe luchtjes of het wat is toch, maar deze vind ik echt lekker ruiken en blijft supergoed hangen ook!

Op weg naar de parkeergarage gingen we ook nog even naar de Prijsmepper, waar ik deze boekjes scorede voor 4 euro!

primark januari

Ik kocht daar ook nog een xxl-kleurplaat voor 1 euro, waar Roosje zich heerlijk op uitgeleefd heeft.


 

Zo, dit was het hopelijk aan shoplogjes voor deze maand hoor, ik hád me namelijk voor genomen wat minder te gaan uitgeven…

 

Facebook Comments
Shoplog Primark januari
Getagd op:                

2 thoughts on “Shoplog Primark januari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge