Ik dacht, laat ik er maar weer eens een Primark shoplogje tegen aan gooien! Ik ben tenslotte weer goed geslaagd én door dat nieuwe gave tafelkleed van mij zien m’n foto’s er ook zo professioneel uit (naar mijn bescheiden mening 😉 ).


De 73 items die ik voor mezelf kocht, waren natuurlijk weer allemaal ‘net niet’ en zal ik weer moeten terug brengen, maar deze zonnebrillen pasten gelukkig prima.. 1,50 per stuk!

T-shirtjes voor de meiden sloeg ik ook in. Het was zo’n dag waarop er in de Primark een bom ontploft leek te zijn; geen stapeltje meer netjes, niets meer opgevouwen en veel enkele stuks. En dan is het dus wel even super handig als je 4 dochters hebt hoor; maakt niet uit welke maat het is, je hebt altijd wel een kind dat er (bijna) in past.

Zelfs nog tweelingproof matching shirtjes op de kop getikt.

Ik had Roosje mee deze Primark-winkel-sessie, omdat haar juf ziek was, en zij wilde super graag een ‘bikimi’ zoals ze die zelf noemt. “Alle meisjes op zwemles hebben een bikimi!” Je vindt het misschien gek, maar ik ben dus echt ontzettend anti bikini’s voor kinderen.. Heb je geen borsten, hoef je geen bikimi, is mijn theorie. Maar ja… Ze wilde hem zo graag. En ik heb wel wat principes, maar vrij weinig ruggengraat… Dus ja, inmiddels hebben wij toch ook een kinderbikini in huis. Of een tankini is het meer he? Nou ja, zo blij als een kind is ze er mee joh :) .

Tot zover mijn mini-shoplogje. Iemand nog een mening over bikini’s voor kinderen??

Facebook Comments
Shoplog Primark maart 2017
Getagd op:                    

7 thoughts on “Shoplog Primark maart 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge