Ik was weer naar de Primark!

Eígenlijk ging ik voor ondergoed. Voor mezelf. Want zoals jullie weten ben ik aan het afvallen en dat gaat op een bepaalde plaats, ahum twee bepaalde plaatsen, schrikbarend hard. Maar ja, het is best krap op de ondergoed-afdeling voor een tweelingwagen; eerst bleef er al een beha aan een onschuldig uitgestoken armpje hangen, toen zwaaide  er één met een stringetje in de rondte en toen het op een gegeven ogenblik rustig leek, waren ze de stickertjes van de lingeriesetjes aan het peuteren en op elkaars voorhoofd aan het plakken…. *zucht* :)

primark november 2016

Oké, voor dat ondergoed ga ik dus wel een andere keer! Dit is waar ik wél mee thuis kwam:

primark november 2016Vestjes voor Amber en Jade. Ik ben een hele partij jurkjes voor hen aan het naaien (volgt nog wel een blogje over!) en deze vestjes zullen daar echt super op staan. Ze zijn heel zacht en warm en kosten € 6,50 per stuk.

 


primark november 2016

 

Deze harige trui is voor Lily. Hij lijkt me lekker warm en er zit een klein glittertje in het garen, dat valt natuurlijk goed in de smaak bij madam! (€12,-)

 


primark november 2016

 

Ook voor Lily is deze roze broek. Zoveel rokjes en jurkjes in haar kast, maar eigenlijk maar weinig broeken. Toch wel lekker met dit koude weer. (€8,-)

 


primark november 2016

 

Voor Roosje een truitje met roosjes! (€8,-)

 

 


primark november 2016

En een shirtje met een vlinder van pailletten. Jammer dat de foto’s zo flets zijn geworden, want de vlinder glittert echt mooi! Deze wil ze vast elke dag aan :)

(€8,-)

 


primark november 2016

Een zwarte spijkerbroek voor Roosje. (€8,-)

 

 

 

 


primark november 2016

Schoencadeautjes voor de oudste twee! Een nagellaksetje met glittertjes, een nepmobieltje met lipgloss er in en glitter-inpakpapier. Troep natuurlijk, maar ik weet zeker dat de Sint de meiden hiermee blij maakt…


 

De buit is weer binnen voor deze maand. Sorry voor de slechte foto’s, maar je hebt weer een idee gekregen. Er zijn al een heleboel feestjurken in de winkel trouwens! Jammer dat ik eigenlijk al genoeg feestjurken voor de meiden heb, want ik zag er een paar hele leuke tussen hangen!

Shop ze X

Nog even wat aan-foto’tjes:

 

Facebook Comments
Shoplog Primark november

4 thoughts on “Shoplog Primark november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge