Ik kom zelden bij de Primark, maar er werd gevraagd om Elsa onderbroeken, dus ik wist wel waar ik moest zoeken. Terwijl Lily op school zat en Roosje op de peuterspeelzaal gingen de tweeling en ik op pad voor onderbroeken!

Met een tweelingwagen naar de Primark is op zich nogal een uitdaging, maar gelukkig was het onzettend rustig. Gewapend met rijstwafels, rozijnen en volle drinkbekers durfde ik het aan.

De Elsa onderboeken had ik al snel gevonden. Het Primark-effect had mij al snel gevonden: ‘hebben hebben hebben!’ hoorde ik een stemmetje in mijn hoofd. Naast hele ladingen onderbroeken voor iedereen en wat spijkerbroekjes voor de tweeling, is dit wat we verder hebben buit gemaakt:

primark t-shirtjes tweeling

 

T-shirtjes voor de tweeling. Ze matchen leuk, maar wie moet nu welk shirt aan? Hoewel ik ze meestal eigen kleding geef, zullen ze deze moeten afwisselen denk ik.

 


primark aardbeienbadpak

 

 

Dit aardbeien-badpakje vind ik echt helemaal geweldig! Het is net te klein voor Lily denk ik, nog te groot voor Roosje, maar ach, er gaat er heus wel eentje inpassen! Ooit. En zeg nou zelf, deze kon ik toch niet laten hangen?!

 

 

 


primark neppe allstars

Al een tijdje wil ik zwarte lage converse gympen kopen, ik was alleen een beetje te gierig en zat nog te wachten op een leuke aanbieding. Toen ik deze tegenkwam, voor 8 euro, dacht ik dat ik ze maar eens moest proberen. Ik geloof dat ik dit vroeger fouter dan fout had gevonden, maar ik heb besloten dat het wel kan hoor haha. Wat vind jij?

Met mijn maatje 42/43 (ja echt..)  kan ik natuurlijk ook niet te kieskeurig zijn op het gebied van schoenen.

 

 


primar speldjes

 

Speldjes…. omdat ik er daar nog geen honderden van in huis heb… en omdat ze ze zo goed laten zitten… niet dus.. waarom heb ik deze ook alweer gekocht?!

 

 


primark unicorn

 

 

My best friend is a unicorn

altijd handig als extra boodschappentas!

 

 

 

 


 

Met twee grote papieren tassen gingen huiswaarts. Amber en Jade hadden het supergoed doorstaan. En ik had het Primark-effect best goed weerstaan al zeg ik het zelf en heb niet veel meer dan het nodige gekocht (oké behalve de speldjes inderdaad 😀 ).

Maar ik voel me wel heel hypocriet. Een jaar of drie geleden riep ik namelijk nog op om massaal Primark te boycotten en nu typ ik er een shoplog over. Ik koop mijn schuldgevoel maar af met de gedachte dat ik heel veel kleding hergebruik voor de meiden, wat voor Lily te klein wordt, gaat gelijk bij Roosje in de kast bijvoorbeeld en misschien daarna zelfs wel weer door naar de tweeling.  Ook krijg ik geregeld zakken met tweedehands kleding en geef ik heel veel ook weer door. Ik maak ook nog wel eens wat zelf voor de meiden, dat scheelt natuurlijk ook wel. Maar toch, ben goed geslaagd, maar echt euforisch over mijn aankopen kan ik niet zijn.

Wat vind jij er van, koop je gewoon zonder schuldgevoel bij de Primark, of ga je er uit principe niet naar binnen? En waar koop je dan wél? Ben benieuwd.

 

Facebook Comments
Shoplog Primark
Getagd op:                            

11 thoughts on “Shoplog Primark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge