Mijn man had zin in kippenvleugeltjes laatst, die lekker gemarineerde van de markt. Geen probleem hoor lieverd, zei ik, die zal ik dan wel eens eventjes voor je gaan halen. Zo, ik had mijn goodwifepoints weer in de pocket en het kwam mij wel ontzettend goed uit, want ik had wel even zin om langs de H&M en C&A te gaan. De tweeling groeit namelijk zo hard op het moment en ik wilde eens even kijken of er nog wat leuks voor hen te vinden was in de sale.

De twee oudste meiden nam ik mee, ‘kom op, het wordt hartstikke gezellig‘ beloofde ik. De meiden begonnen uiteraard gelijk te protesteren, die houden (nog) helemaal niet van winkelen en die hadden donders goed in de gaten dat mama écht niet alleen naar de kippenboer zou gaan. Maar ja, ik kocht ze om met wat lekkers en toen was dat probleempje ook weer opgelost.

Ik ging voor lekker comfortabele kleren voor de tweeling, die kleintjes zijn dit seizoen om de haverklap niet lekker en dan is een joggingbroekje toch gewoon het lekkerst, vind ik. Bovendien vind ik sowieso dat kinderkleding op de eerste plaats comfortabel moet zijn.

Ik ben behoorlijk tevreden met mijn aankopen en wil ze daarom graag even laten zien. Misschien ook handig voor de tweelingmoeders die hun tweeling ook graag matchend kleden…


Dit alles hebben we gekocht bij de C&A:

Twee lekkere joggingbroekjes (6,90 euro) en bijpassende shirtjes (4,90 euro). De geborduurde kroontjes op de broekjes vind ik eigenlijk jammer, maar ze zijn zo ontzettend lekker zacht, dat ik die maar door de vingers zie.

20161231_154332-2 20161231_154509-2

Ook kocht ik deze twee joggingbroekjes, een grijze en een roze, maar ze zijn in nog meer kleuren verkrijgbaar. Ze kosten 6,90 euro per stuk.

En nog wat longsleeves voor maar 2,90 euro per stuk.

wp-image-224834173jpg.jpg

Hoewel ik ging voor uitverkoopjes waren alle bovenstaande kleertjes niet in de sale. Bij de H&M kocht ik nog wel deze twee mooie broekjes die afgeprijsd waren (7 euro).

20161231_154242-2


 

Nou en toen gingen we toch echt naar de kippenboer..

Heb jij nog tips waar ik leuk matching tweeling kleding kan kopen? Ik hoor het graag!

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Shoppen voor de tweeling bij de C&A: comfortabel, goedkoop en matching

4 thoughts on “Shoppen voor de tweeling bij de C&A: comfortabel, goedkoop en matching

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge