Een tijdje terug had ik de 30 dagen detox thee van Tastea al uitgeprobeerd, mijn ervaringen daar mee kun je terug lezen in de review.  Nu mocht ik nóg een blend uitproberen. En ik koos voor de Energy boost! Hoe die blend mij bevallen is lees je hier. Bovendien vind je onderaan deze pagina een unieke kortingscode, zodat je met korting bij Tastea kan bestellen!


 

review tastea
Tastea

Tastea heeft onlangs een aantal aantal nieuwe blends aan het assortiment toegevoegd. Op het moment zijn de volgende blends verkrijgbaar: afslankthee (Skintight), weerstandthee (Horsepower), slaapthee (Sweet dreams), detoxthee (Tastea Detox), energiethee (Energy Boost), sexthee (Make Your Bedrock), zwangerschapsthee (Bun In The Oven) en borstvoedingsthee (Mama’s Milkshake).

Ik besloot voor de Energy Boost te gaan! Vier kinderen zijn écht écht écht een verschrikkelijke rijkdom, maar natuurlijk ook gewoon een verschrikkelijke uitputtingsslag zo nu en dan. Wat extra energie kan ik daarom wel gebruiken!

De energiethee (Energy Boost)

Op de website vertelt Tastea dat de energiethee je niet alleen meer energie zal geven, de thee zal er ook voor zorgen dat je meer ontspannen bent, je beter kunt omgaan met stress, het geeft een vitamine boost en zou ook nog de mentale gezondheid bevorderen! Je snapt nu vast waarom ik voor deze thee koos 😉

De ingrediënten

Groene rooibos, sinaasappelschillentjes, natuurlijk aroma, mate green, stukjes sinaasappel, blauwe korenbloem, kaasjeskruid, gele goudsbloemblaadjes en saffloer bloemblaadjes.

Tastea Energy Boost

Mijn ervaring

Allereerst was het weer een cadeautje om de thee te ontvangen; het ziet er allemaal zo netjes en stijlvol uit. Bij het openen van het blik vielen gelijk de mooie kleuren van de thee mij op, je herkent direct een aantal van de ingrediënten. Het is toch wel een totaal andere ervaring dan met thee uit een zakje. Ten tweede is de geur heel opvallend, en doet mij een beetje denken aan de ochtendthee van de Detox. Dit komt waarschijnlijk door de citrusgeur van de sinaasappel.

20170215_154052-2

De thee geeft een mooie kleur af en smaakt lekker fris. Ik dronk de thee vooral in de ochtend en in de middag, nadat ik de kinderen uit school had gehaald en iedereen even wat had gegeten, gedronken en verteld had. In de ochtend had ik echt wel idee dat de frisse geur en smaak een verkwikkende werking op mij hadden. En ’s middags had de thee een beetje het vier-uur-cup-a-soup-effect; even rustig wat warms drinken zodat je er weer tegen aankan, alleen dan met alleen natuurlijke ingrediënten en zonder calorieën!

20170216_135720-2

Kortom, ik heb echt genoten van de energiethee!

Unieke kortingscode

Ben jij ook wel toe aan een Energy Boost, of ben je nieuwsgierig geworden naar één van de andere blends van Tastea? Dan ben je nu in de gelegenheid om met 10% korting te bestellen door deze unieke kortingscode in te vullen (geldig tot 01/05/2017):

Kortingscode: love4pink

Direct naar de site: www.tastea.eu


Deze blogpost is tot stand gekomen door een samenwerking.

Facebook Comments
Review Tastea Energy Boost – met unieke kortingscode!
Getagd op:                

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge