Omdat het zo in de laatste dagen van het jaar toch wel de tijd van terugblikken is, en deze blog nu al ongeveer een jaar bestaat (iets langer zelfs al) dacht ik het er eens eventjes over te gaan hebben met jullie.

Hoe is dat afgelopen jaar nou verlopen voor mij op bloggebied?

Nou, dat de blog nog steeds bestaat is eigenlijk al een enorm wonder te noemen. Ik ben de afgelopen jaren namelijk al aan een heeeele boel dingen begonnen. Zo deed ik een cursus tot draagconsulent, ik had het plan om als zelfstandige nt2-docent te gaan beginnen, ik zou het door mij ontworpen bevallingsshirt op de markt gaan brengen (zie ik nog steeds brood in!), ik verkocht sieraden op party’s en ga zo maar door (echt, ik zou nog mákkelijk vijf van die gênante bevliegingen kunnen opnoemen..) Elke keer begon ik weer vol enthousiasme aan een volgend ‘project’, maar na een tijdje vond ik er niet veel meer aan en ging ik dus weer blind voor een volgend project. Tja, zo ben ik nou eenmaal (gelukkig niet met mannen hoor 😉 ) .  Toen ik dus aan mijn blog begon, dacht mijn omgeving waarschijnlijk wel: daar gáát ze weer.. En ik zelf stiekem ook wel hoor. Dus ‘jeeeej‘ voor mij dat ik het gewoon al weer een jaar volhoud! 😀

Maar ik heb het afgelopen jaar ook al tientallen keren willen stoppen met de blog. Ik had zelfs het contract al opgezegd. Ik ben namelijk toch niet zo open als ik aanvankelijk dacht, ik zit vaak te dubben of ik iets nou wel of niet moet plaatsen. En ik hou er helemaal niet van om me bezig te houden met vind-ik-leuks, maar dat hoort er natuurlijk wel een beetje bij. Het bloggen frustreert me af en toe ook, ik ben namelijk zo perfectionistisch als de pest en zou er graag een prachtige blog van maken, maar ja, ik heb zo weinig tijd hè… En dan heb ik een hoofd vol blogideeën, maar er komt steeds helemaal niets van, irritant!

Maar toch bestaat Love4pink dus al (iets langer dan) een jaar! En heb ik de opzegging van het contract geannuleerd, hoor. Ik vind het namelijk ook gewoon hartstikke leuk! Allereerst vind ik het heel leuk om te schrijven, ik zou daar ook graag beter in worden. Ik vind het ook leuk wat bloggen me allemaal leert, widgets, html-codes, seo, ik schrik er allemaal niet meer van. En dan de reacties van jullie, die vind ik helemaal leuk natuurlijk! Het afgelopen jaar zijn er echt wel wat mensen naar me toegekomen, hebben gemaild of gewoon hier gereageerd om me te vertellen dat ik ze geraakt heb met een stukje, dat ze het zo fijn vinden om te lezen dat het bij mij ook gewoon geregeld helemaal mis gaat of dat ze echt iets hebben gehad aan een tip. Dat zijn echt leuke dingen! Verder is het bloggen ook een goede manier om de onrust, die voor mij samenhangt met het thuismoederen, een beetje te temperen. Voor mijn gevoel doe ik toch nog ‘iets’ buitenshuis 😄

Dan nu de stukjes die het best gelezen werden:
1 DIY Haarbandje maken

Een simpele DIY over hoe je makkelijk en snel een tricot haarbandje maakt. De uitleg is niet heel bijzonder, maar blijkbaar zijn veel mensen er naar op zoek. Ik vind het zelf vooral heel leuk om de foto’s in dat stukje terug te zien, wat zijn ze veel veranderd in één jaar.

2. Beste mevrouw in de supermarkt…

Er zijn stukjes waar ik uren op aan het peinzen ben en meerdere keren lees en herschrijf voordat ik ze plaats. Er zijn ook stukjes die ik zo, hop, tijdens een middagdutje van de tweeling tik en op de blog knal. Dit stukje is er dus zo één die heel snel geschreven is en waar ik niets van verwachtte. Extra leuk om te zien dat dit stukje zo goed gelezen werd en vooral dat er zo veel mensen dit herkenden. Het deed me gewoon goed om te merken dat ik niet de enige ben met van die krijserds 😉 . Ik heb dé mevrouw in de supermarkt trouwens nooit meer gezien, hoop toch stiekem wel dat ze het gelezen heeft haha.

3. Hartstikke makkelijk zo’n tweeling

Hoe vaak hoor je wel niet hoe zwaar het is om een tweeling te hebben? Heerlijk ook hoor, een beetje klagen soms. Maar ik vond het wel eens tijd voor een positief bericht en maakte een lijstje met dingen die gewoon echt hartstikke makkelijk zijn aan het hebben van een tweeling.  Vooral de tweelingmoeders onder ons vonden dit stukje wel leuk geloof ik.

4. De tweelingzwangerschap van Kelly

Wat een heftig verhaal had Kelly, geen wonder dat het zo veel gelezen werd. Volgend jaar wil ik weer vaker een tweelingmoeder interviewen over haar zwangerschap, dus als je mee wil doen… mail me even.

5. Het grote gezin van José

Jose wat de eerste die meedeed aan deze rubriek, een super lieve vrouw met een mooi gezin. Dit stukje klopt eigenlijk niet meer, want José heeft inmiddels zelfs een zevende kindje gekregen! Ook deze rubriek wordt weer opgepakt, er staan al wat stukjes klaar op gepost te worden in 2017.

Love4pink in 2017

In 2017 ga ik gewoon lekker zo, op mijn eigen manier, verder. Ik wil het wel wat serieuzer gaan aanpakken allemaal. Ik vind bijvoorbeeld dat de site aan een oppimpbeurtje toe is (iemand suggesties?) en ik wil wat regelmatiger gaan posten. Beloftes over aantal stukjes per week begin ik niet aan hoor. Minder peinzen, meer typen, zoiets dacht ik. Maar ik wil vooral lekker van die meiden genieten in 2017, en mijn plan  is eigenlijk gewoon te proberen jullie er via mijn blog van mee te laten genieten!

Bedankt!

Tot slot wil jullie hartstikke bedanken voor het afgelopen jaar, super leuk dat jullie af en toe wat van mijn verhalen hebben gelezen. Ik hoop dat dat in 2017 ook het geval mag zijn! Verder ben ik heel benieuwd naar jullie mening! Welk stukje is jou nou bijgebleven van het afgelopen jaar en waar hoop je in het volgende jaar meer over te lezen?

Ik hoor het graag!

En nogmaals bedankt hè?!

Liefs Liselotte

Facebook Comments
Terugblik op een jaartje bloggen.

8 thoughts on “Terugblik op een jaartje bloggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge