Hey, hallo, kennen jullie mij nog?

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik wat gepost heb. Ik wist net serieus (écht serieus) mijn inlogcodes voor WordPress niet meer! Maar ik heb besloten toch weer te gaan bloggen!

Goed nieuws, al zeg ik het zelf 😉

Maar waar was je mee bezig dan?

Goeie vraag. Met van alles. Vooral met mijn kinderen natuurlijk. Er is de afgelopen weken een hoop gebeurd. Roosje werd 4 en ging naar school. Ze waren alle vier flink ziek van de waterpokken, waarvan drie tegelijkertijd en echt extreem ziek. Lily haalde haar B diploma (Whoehoehoe!). En ik ben begonnen met werken. En da’s misschien een beetje gek nieuws van deze ‘overtuigde’ thuisblijfmoeder, maar ik werk nu drie weken een aantal uurtjes in de week en ik moet zeggen, het gaat goed! Ik vind het leuk en met de kinderen gaat het prima. De kleintjes gaan nu zelfs een paar uurtjes in de week naar de opvang… en dan te bedenken dat ik vroeger echt een beetje de kriebels kreeg bij de gedachten dat mijn kinderen naar ‘de opvang’ zouden moeten (bbbrrr).  Dat zou ik nóóóóit doen. Nou ja dus wel :) Zeg nooit nooit.

Over al deze onderwerpen ben ik van plan in toekomstige posts nog meer te vertellen.

 

En waarom blogde je niet meer dan?

Ohhh het begon me een beetje tegen te staan. Ik wist eigenlijk helemaal niet goed waar ik mee bezig was. Weet ook niet of ik dat nu wél weet, maar ik heb er in ieder geval een beetje beter over nagedacht.

Veel bloggers noemen hun blog hun online magazine, vind ik leuk klinken, klinkt heel professioneel. Zag het helemaal voor me: mijn online magazine voor de (meiden/ tweeling/ groot gezin) moeder, gevuld met mooie artikelen over meisjeskleding, goede tips en prachtig geschreven en ontroerende verhalen over het over het moederschap… Tja, hmm, soms moet je eerlijk tegen jezelf zijn.. Ik geloof niet dat ik een hele hippe smaak heb qua kinderkleding, mijn belangrijkste criteria zijn: is het schoon (genoeg)? Is het heel (kleine gaatjes tellen niet)? En is het comfortabel (maw kunnen ze er lekker in spelen)? Drie x een ‘ja’? Dan is het nog leuk als het in een leuk kleurtje is en verder maakt het mij echt niets uit. Niet echt een mode-expert dus. En ‘goede tips’ op mijn online magazine? Hahaha, als je zou zien hoe ik mij zelf soms door de dag heen ploeter met de meiden is het echt niet geloofwaardig om tips te gaan geven. Tips waar ik zelf wat aan gehad heb, de zou ik wel kunnen doorgeven natuurlijk! En die prachtige en ontroerende verhalen? Die gaan ook niet lukken, want ik ben toch helemaal geen echte schrijfster. Pfff zo het hoge woord is er uit, dat lucht op! Ik kan wel mijn best gaan doen op mooie verhalen, maar dat gaat weer zo veel tijd kosten. En tijd heb ik niet, ik had vier kinderen weet je nog 😉

Andere bloggers zien hun blog meer als hun persoonlijke dagboek, posts over leuke gebeurtenissen en persoonlijke verhalen. Harstikke leuk en lekker laagdrempelig. Maar om nou écht alles op het internet te zetten? Ik weet het niet hoor.. Het lijkt me A. totaal niet interessant om te lezen en B. niet zo geweldig voor mijn kinderen en man.

Maar wat kunnen we nu van je verwachten dan?

Het gaat toch meer een dagboek vorm krijgen, waarbij ik niet zo zeer ga nadenken over wat nou leuk is om te lezen, maar vooral over wat ik leuk vind om te schrijven. Egoïstisch he? Ja sorry hoor, het is míjn hobby :) Dat betekent niet dat ik niet hartstikke hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen natuurlijk he 😉 Mijn online dagboek dus, waarover ik het ga hebben over álles wat ik maar leuk vind… en over dingen die ik minder leuk vind, ik hou wel van een beetje rellen op z’n tijd.. Eerlijke verhalen dus over ons leven, maar toch hier en daar gecensureerd met het oog op de privacy van my loved ones.

Hey dat was het voor nu, gezellig om terug te zijn! Hoop dat jullie met veel plezier mijn stukjes zullen lezen!

 

Fijn weekend en tot gauw!

 

 

Facebook Comments
To blog or not to blog…

6 thoughts on “To blog or not to blog…

 • juni 10, 2016 op 5:48 pm
  Permante link

  Hoi Liselotte lekker doorgaan met bloggen hoor, ik vind het juist leuk om te lezen al heb ik geen kleine kinderen meer, je schrijft zo lekker vlot , ik volg je weer hoor

  Beantwoorden
 • juni 10, 2016 op 3:13 pm
  Permante link

  Joehoe, she’s back! En he, dat is volgens mij de instelling die je moet hebben. Je schrijft omdat je het zelf leuk vindt, anders wordt het bijvoorbaat natuurlijk al niks. En als blogger hoef je natuurlijk helemaal geen schrijfster te zijn, alhoewel, je schrijft, met regelmaat, is dat niet de definitie van schrijfster of moet je dan hoogwaardige literatuur op je naam hebben staan. Anyway, ik vind het juist super leuk om jullie reilen en zeilen te lezen. Kom maar op!
  maai onlangs geplaatst…Kleurplaat: brandweer en hipsterMy Profile

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge