Vorige week heeft Lily uitgedeeld op school. We hadden daarvoor een traktatiepakket van de webshop www.zelftraktatiesmaken.nl gebruikt. Lily kreeg een heleboel complimenten over haar traktaties en was echt supertrots! Ik was ook heel tevreden; ik had het al druk genoeg de afgelopen periode en ik vond het ideaal om zo’n mooi traktatiepakket te ontvangen! Minimale inspanning, maximaal resultaat! Wat wil een drukke moeder nog meer…

Hiep hiep hoera, Lily 7 jaar!

Het is nog al wat hoor, als je 7 wordt… Eén en al spanning en sensatie :) We hebben het goed gevierd in ieder geval, we had een speurtocht, mooie cadeau’s, slingers, taart en een héleboel feestjes (die vieren wij meestal in etappes, dan past de visite tenminste een beetje in het huis allemaal en kom je ook nog eens aan een soort van gesprek toe, is mijn redenering. Bovendien vinden de kinderen het hartstikke leuk om hun verjaardag een aantal keer te vieren! Dat ik er stiekem een rothekel aan heb om grote verjaardagsfeestjes te houden, heeft daar natuurlijk níets mee te maken…). De afsluiter van al deze verjaardagsfestiviteiten, was dus het uitdelen op school van de week.

www.zelftraktatiesmaken.nl

Toen ik ging zoeken naar traktaties, kwam ik veel verschillende aanbieders tegen. Aangekomen op de website van Zelf Traktaties Maken, was ik blij verrast te zien dat zij ook kant-en-klaar traktatiepakketten hadden. Niets ‘zelf maken’ dus, alleen nog een beetje afmaken, maar dat zou vast nog wel gaan lukken. Verder kun je op de website ook terecht als je op zoek bent naar DIY-materialen, feest- en geboorteartikelen en (uitdeel-) cadeautjes.

Ik viel direct op leuke traktaties in de vorm van een ijsje of die met een flamingo. Dwars als mijn dochter is (van wie hééft ze dat toch?!), koos ze voor iets anders, namelijk de balletjurkjes. En toegegeven, het was een goede keuze; de traktaties zagen er prachtig uit:

traktatiepakket

Het traktatiepakket

Een traktatiepakket bestaat uit:

  • 25 traktatieprikkers
  • 25 cellofaan zakjes
  • 25 x 25 cm krullint in 2 kleuren
  • Piepschuimblok verpakt in kadopapier om de prikkers in te steken

Een traktatiepakket kost € 24,95 en wordt gratis verzonden.

Je kunt er voor kiezen om het lekkers dat je uitdeelt aan de prikker te prikken of in de cellofaanzakjes te doen. Of allebei natuurlijk, als je niet vies bent van een beetje overdaad. Wij besloten de zakjes te vullen met zoute popcorn.

Op de dag van het uitdelen was het om half negen echt noodweer met regen en storm, dat was wel even balen! Daarom hadden wij het geheel nog maar eens goed ingepakt in doorzichtig plastic en gelukkig zijn alle traktaties goed aangekomen op school!

traktatiepakket

Dit begeleidende briefje vind ik dus echt top en het kaartje met de hartjessnoepjes is natuurlijk ook leuk.

Een aanrader!

Zoals ik al zei, ik vond het ideaal! Had ik het zelf kunnen bedenken/maken? Misschien… Maar had ik het gedaan? Ik denk het niet. En al helemáál niet zonder te vloeken stressen. Dus wanneer je wél je kind erg blij wil maken, maar géén zin hebt om te stressen, dan kan ik je echt aanraden om eens zo’n leuk traktatiepakket in overweging te nemen!

traktatiepakket


Deze blogpost is voortgekomen uit een samenwerking, maar is daarom niet minder betrouwbaar. :)

Facebook Comments
Het traktatiepakket, wat vonden wij er van?

4 thoughts on “Het traktatiepakket, wat vonden wij er van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge