kerstballen

Benieuwd wat mijn meiden dragen met kerst? Bekijk hier de vier fantastische kerstoutfits die ik voor hen gevonden heb, en nog voor lage prijsjes ook! De oudste twee hebben echte glitter-outfits en voor de tweeling heb ik uiteraard twee matching jurkjes!

Tátátátá…… hier zijn ze dan:

kerstoutfits

Paillettenjurk

Het jurkje linksboven is voor Lily. Ze draagt maat 134. Het jurkje is gekocht bij de Primark in Keulen, maar hij is ongetwijfeld ook gewoon in Nederland te koop, hoewel ik je kan aanraden om er voor naar Duitsland af te reizen 😉 . Het jurkje valt tot op de knie en heeft korte mouwtjes. De stof is zwart en is volledig bezet met koperkleurige pailletten. Hij is ook verkrijgbaar in het zwart en zilver, maar ik vond deze kleur het mooist en het past zo mooi bij de prachtige bruine kijkers van mijn oudste dochter. Deze jurk kost €15,- euro. Een zwarte panty erbij, haar glitterballerina’s en een mooie kapseltje (mét glitterspray uiteraard) en zij is klaar voor haar kerstdiner op school!

Glitterjurk

strikToen Lily zo’n mooie jurk gekregen had, wilde Roosje er natuurlijk óók een! Haar jurk (rechtsboven) vond ik bij de C&A. Ook een jurkje tot op de knie met korte mouwtjes, met plooitjes in de halslijn en een mooie strik. De stof is donkergrijs met zilveren en bronzen glitterstippen erop, Roosje is helemaal enthousiast (want er zitten glitters op, duhhh :-) ) ! Deze jurk kost  €19,95 en is verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 140. Ik heb er een zwarte panty voor haar bij, maar ik ben benieuwd welke schoenen ze er uiteindelijk bij zal dragen. Op het moment zijn namelijk haar regenlaarzen haar ‘lievelings’…

Matching tweelingjurkjes

De onderste twee jurkjes op de foto zijn voor Amber en Jade! Een roze met zilveren tekst (niet zo duidelijk op de foto..) en een witte met gouden tekst: “Happy, merry, bright, that’s me!“. Aan de jurkjes zitten een soort tutu’tjes met sterren-opdruk. Je koopt een jurkje + bijpassende legging voor maar €7,99 bij de Zeeman. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 68 tot en met maat 86. Ik heb er zelfs nog twee pailletten haarbandjes bij gekocht in het wit en zilver, maar ik betwijfel of ze die langer dan twee tellen ophouden. Wanneer het lukt om een foto van ze te maken mét haarbandjes dan post ik die!

Ik en, heel belangrijk, de meiden, zijn heel tevreden met deze kerstoutfits! En jij, wat vind jij van onze jurken? En waar ben je zelf geslaagd voor je dochter?

Facebook Comments
Vier fantastische kerstjurkjes
Getagd op:                

6 thoughts on “Vier fantastische kerstjurkjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge