wp-1481534324402.jpg

 Hoi, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Liselotte en op mijn blog vertel ik je van alles over ons leven met 4 dochters.

Eerst had ik er ‘gewoon’ 2, maar toen bleek ik voor een derde keer in verwachting. En nog van een tweeling ook! Flink schrikken natuurlijk, maar wat waren we direct blij! Echt geweldig hoor, wat een geluk! Toch is het leven met 4 kleine meisjes, soms ook gewoon een enórme uitdaging, waarin een hoop gekke dingen gebeuren. Daar moest over geblogd worden dus! :)

vier dochters

Inmiddels zijn de dames 6, 4 en 2 x 2 jaar en gaat het er soms best het één en ander goed eigenlijk! Zo goed zelfs, dat ik het soms weleens aandurf om tips te geven. Maar ook verzamel ik juist tips van andere moeders van een groot gezin. Verder vertel ik een boel eerlijke verhalen over ons dagelijks leven, geef ik een kijkje in de wondere wereld van tweelingen, deel ik ‘middagdutjes DIY projectjes’ (die lekker makkelijk en snel zijn dus) en laat ik graag zien wat ik allemaal voor de meiden (of een keer voor mezelf) geshopt heb of nog van plan ben te gaan shoppen. Dit alles en een hoop LOVE 4 PINK natuurlijk, want daar kom je echt niet onderuit met al die meiden. 😉

vier dochters

Dus neus lekker even rond hier, ik hoop dat je je vermaakt!

Als je mee zou willen doen aan de interviews (groot gezin of tweelingzwangerschap), voor leuke ideeën of vragen, voor samenwerkingen of iets anders kun je altijd contact opnemen.

Liefs, Liselotte

Facebook Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge