Ik geloof dat ik een behoorlijk muzikale tweeling heb! Nog voor dat ze überhaupt konden lopen, waren ze al flink aan het bouncen en shaken met hun kleine tushjes. En nog voor dat ze hun eerste woordjes spraken, konden ze al zingen! En laat ik dat nou ook hartstikke leuk vinden! Er wordt dus wat af gezongen bij ons thuis. ‘In de manenschijn’, ‘Klap eens in je handjes’, ‘Berend botje’, zo kan ik nog wel een halfuurtje doorgaan. Maar sóms wil je wel eens wat anders dan kinderliedjes! Ja toch? Ik wel in ieder geval!

Hierbij een lijstje met liedjes, die vooral géén kinderliedjes zijn, die je kunt zingen met je kleine: (het vetgedrukte deel is ‘de partij’ voor je kindje 😉 )

 

 Runaway (U & I) – Galantis

You and I, I, I, I, I (zie video)

Why – Trijntje Oosterhuis

  Why, why, y, y, y ,why,y,y,y, should you walk alone baby.

Gangnam style – Psy

Heeeeeyyy sexy lady Oe, Oe, Oe, Oe

Baby – Justin Bieber

Baby, baby, baby, OOhhhh Baby, baby, baby, OOhhh 

Het liedje van Dora een Friends

Het was niet gelukt zonder jouw hulp, work together, hey, hey, hey 

(vooral een hit bij de grote zussen)

Watch me – Silentó

 Watch me oe oe, watch me nae nae

No, no, no, no – Destiny’s child

You’ll be sayin’ no, no, no, no, noWhen it’s really yes, yes, yes, yes, yes 

Hier oefenen we nog op tweestemmigheid 😉

 

Je ziet, elk liedje met een hoop ge-oe, ge-ah of ge-hey komt in aanmerking! Klinkt behoorlijk voor de hand liggend allemaal zo hè? Maar luister maar eens naar deze kleine superster (11 maanden hier!), dat had je toch niet willen missen 😀

 

Mijn moederhart loopt hier echt even over van trots hoor! Jammer genoeg lukt het me niet om meer leuke filmpjes te maken van de tweeling terwijl ze aan het zingen zijn; ze zijn zich inmiddels echt bewust van de camera en stoppen dan vooral overal mee waar ze mee bezig zijn. Jammer… want als ze tegelijk fanatiek “Oe, oe, oe, oe” antwoorden, wanneer ik ‘Hey sexy ladies’ tegen ze roep, is werkelijk hilarisch! Maar ja, dat zal je dus op mijn woord moeten geloven… En ik blijf proberen het stiekem op de camera te zetten!

Ken jij misschien nog liedjes die in dit lijstje passen? Laat dat dan even weten in de reacties alsjeblieft! Altijd leuk om ons repertoire weer uit te breiden!

Veel plezier met zingen!!!

 

 

 

 

Facebook Comments
Zingen met je kleine, maar een keer géén kinderliedjes!

4 thoughts on “Zingen met je kleine, maar een keer géén kinderliedjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge